Gyermekprogramok

Seholsziget Élménypark

Magyarországon egyedülálló stílusban épült, fafaragásokkal díszített családi kirándulóhely Nőtincsen, Nógrád megyében. Erdők, mezők és rétek veszik körbe a 15 hektáron elterülő élményparkot.
Három különböző méretű játszótér várja a különböző életkorú gyerekeket, ahol megtalálják a számukra megfelelő programokat.
A nap folyamán lehetőség van az éppen aktuális munkafolyamatok megtekintésére, mint például látványkovácsolás, patkolás, fafaragás, aratás, birkanyírás, kenyérsütés.
Állatsimogató, erdei ösvény, és egy kicsi állatkert is található a területen. Lehet utazni egyet a Tincsi lokomotívval, ami ugyancsak érdekes program lehet egy családnak.
Számos hagyományos magyar ételt meg lehet kóstolni a különböző étkezőhelyeken.

Elevenpark

Ez egy hatalmas játszóház a vidámpark és a klasszikus játszótér elemeivel. A játékokat nem csak gyerekek, hanem felnőttek is használhatják.
Nagyszerű aktív családi program. Kalandpálya, trambulin, formaegyes autók, buborékhegy, csúszdák, mászófal, rendszeres gyerekprogramok, és még sok egyéb más játék is található itt.

Miny City

Interaktív kiállítás gyermekek számára (3-12 éves korosztály), ahol tartalmasan el tudják foglalni magukat, méretben rájuk szabott környezetben. A felépített kis városban kicsit részt vehetnek a felnőttek világában. Így olyan dolgokat is kipróbálhatnak, amelyektől többnyire tiltva vannak.
Lehet belőlük árus, pénztáros, orvos, autószerelő vagy hírmondó néhány órára, de akár szobafestő vagy világsztár is.
Igazi családi program, ahol az aktív szülők – vállalva a szerepcserét – részt is vehetnek a játékban. Egyes várospontokon animátorok segítik a gyerekeket, valamint felügyelik őket.
Büfével rendelkező pihenő is van a kísérők, szülők számára.
A legkisebbek (1-3 év) számára babaszoba van kialakítva, ahol szüleik felügyelhetnek rájuk, míg a kicsit nagyobbak felfedezik Miny City utcáit.

Egész napos családi belépő off-road programokra

Piliscséven található a ranch, mely nagyszerű programokkal várja az ide érkező családokat.
Különféle offroad programokkal találkozhatnak a vendégek: quadozás gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, terepjáró vezetés, élményautózás, lovaglás, kézműves foglalkozás, állatsimogató, íjászat és egyéb retro programok(tollaslabda, kiskapus foci, játszótér, kosárlabda)
Ez a program csak MINDEN HÓNAP ELSŐ SZOMBATJÁN kerül megrendezésre.

Paintball Barlangharc Törökbálinton

A paintball egy igazán izgalmas, extrém sport, melyet nem mindennapi körülmények között lehet kipróbálni Törökbálinton.
A résztvevők egy barlangban négy féle pályát tesztelhetnek négy órán keresztül. A cél egy adott feladat teljesítése, ami lehet például egy terület elfoglalása, valamilyen céltárgy megszerzése, valaki elkísérése egy bizonyos útvonalon, vagy egyszerűen az utolsó emberig harcolni.
Biztosítva van a játékhoz szükséges fegyver, ruházati és technikai felszerelés, illetve 100 darab lövedék. További lőszert lehet igényelni.

Tereplovaglás

A Budapest szélén levő lovarda dombos terepe kiválóan alkalmas a lovaglásra. A lovaglás az egyik legnagyszerűbb és legörömtelibb módja az aktív szabadidőtöltésnek. Igazi élmény ez az időtöltés a lovakkal a természetben.
A tereplovaglás időtartama 2 óra, amely csoportos, szervezett formában történik.

Retro Tandem Bicikli Túra a Margit szigeten 2 óra

A Margitszigeten nyugodt természetes környezetben van lehetőség túrázásra igazi Retro Tandem biciklivel.
A bicikli vezetéséhez nem szükséges nagy gyakorlat, de igény szerint lehetőség van megismerkedni a szerkezettel egy exkluzív bevezető tréning keretein belül. A profi fiatalos csapat minden gyakorlati tudással felruházza a résztvevőket, hogy bátran túrázhassanak a sziget kellemes, nyugodt útvonalain.
A program két órás. Kaució letétbe helyezés és fényképes igazolvány szükséges hozzá.

Monster Chevi Bigfoot vezetés

A Budapesten található kalandparkban igazán egyedi élmény részesei lehetünk. A Monster, vagyis az óriáskerekű terepjáró garantáltan mély nyomokat fog hagyni a résztvevőben.
Egy rövid bemutató és fotókészítés után lehetőség van kipróbálni a monstrumot. Az arra kiépített pályán öt kör megtételére van lehetőség. Dombok, akadályok, ügyességi szakaszok szövik át a terepet. Az első körben egy profi tréner lesz az utas, utána pedig minden körben vihet magával egy utast.
A résztvevőnek 18 év feletti személynek kell lennie, és rendelkeznie kell B kategóriás jogosítvánnyal.
A teljes program 20-25 percet vesz igénybe.

Quadozás kiépített erdei pályán

A kalandos program fél órás.
Nem szükséges semmilyen korábbi tapasztalat. A fél órás rallyzás előtt egy pár perces oktatást is kapnak a résztvevők, hogy aztán jobban élvezhessék a vezetést.
Kipróbálhatják, mit is tud egy quad a terepen. Ezek a gépek nagyon mozgékony és fordulékony járművek, és olyan manőverekre képesek, melyekre semmilyen más közlekedési eszköz.
Igazán különleges terep van biztosítva a quadozáshoz, hiszen a kiépített pálya az erdőben megy végig, így a lombos fák között élhetjük át a száguldás nyújtotta fantasztikus élményt.