Éttermek

Trófea Grill Éttermek

Fix összegért korlátlanul lehet fogyasztani a kínálatban szereplő ételek széles választékából. Az ár a több mint 100 étel korlátlan fogyasztása mellet tartalmazza az italkínálatot is. Különböző hideg előételek, levesek, főételek, köretek, desszertek..

A Trófea Grill Éttermek gyermekbarát vendéglátóhelyek. A 12 éven aluli gyermekek hétköznapokon féláron, hétvégeken és ünnepnapokon pedig ingyen ehetnek.

Mátyás Pince

Országosan és nemzetközileg is elismert hely.
A hagyományos és mai magyar konyha ételeinek széles választékából választhatnak a vendégek.
Megkóstolható a nemzetközileg ismert magyar specialitás, a „Gulyás” is.
A sokszínű italválasztékban kiváló és igen ismert magyar borok szerepelnek, de mindenképp érdemes megkóstolni a több mint 300 éves múltra visszatekintő gyulai pálinkamanufaktúra különlegességeit is.
A vacsora ideje alatt cigánymuzsika és folklórtánc teszi még kellemesebbé a hangulatot a gyönyörű étteremben.

Citadella Panoráma Étterem

A város felett, a Gellérthegy csúcsán helyezkedik el. Ez Budapest legszebb panorámájú étterme.
Az exkluzív és elegáns környezetben minőségi felszolgálás és ételkülönlegességek várják az érkező vendégeket.
Magyar és nemzetközi ételeket is szerepelnek a kínálatban.

Gundel Étterem

Budapest egyik legismertebb étterme, mely a Városligetben található.
Gundel Károly vezetése alatt az étterem kínálatában elsősorban a magyar és a francia konyha ételei szerepeltek. Ezeken kívül voltak saját receptjeik is, amelyek közül a Gundel-palacsinta a legismertebb.
Két dolognak köszönheti népszerűségét: utánozhatatlan vendégszeretetének és utolérhetetlen konyhájának. Ez Gundel Károlynak volt köszönhető, aki a XX. század első évtizedeiben ösztönös érzékkel újította meg az addig zabolátlan magyar konyhát, ötvözve annak eredeti ízeit a francia konyha finomságaival, és alkalmazva a modern konyhai technológiákat. Áldásos tevékenységének hála, a magyar konyha felkerült a világ gasztronómiai térképére.
A Gundel ma is büszkén őrzi hagyományait és azt a gasztronómiai színvonalat, amely méltán tette Magyarország legismertebb éttermévé.