Bevásárlás

Vásárlás a Váci Utcában

Kezdésként egy finom sütemény és kávé a Gerbeaud-házban, Budapest leghíresebb cukrászdájában, majd elvegyülünk a Váci utca forgatagában.
Az utca és a rá merőleges kisutcák végig sétálóutcák, gépjárművek itt nem közlekedhetnek.
Mindenféle üzlet megtalálható itt: népművészeti boltok, különleges élelmiszereket árusító boltok, különböző neves üzletláncok áruházai mint például a Benetton, a C&A és a H&M.

Bevásárlóközpontok

West End

A WestEndben közel 400 üzlet várja a vásárlókat. Található itt többek között 200 divatüzlet, a sport- és szabadidőruha szinte teljes kínálata, a könyv és műszaki termékek széles választéka. 14 termes mozival várja a Cinema City WestEnd, a nagy alapterületű üzletek közül a Media Markt, a H&M és a C&A, Európa népszerű ruházati áruházai, a Debenhams és a Marks & Spencer Anglia vezető divat kiskereskedelmi-hálózatai, a Mango, Pull & Bear, Bershka fiatalos, spanyol divatáruházak, a Next áruház, Match szupermarket, a Douglas Európa egyik vezető parfüm és illatszer forgalmazója, 430 nm-en a Marionnaud vezető francia parfüm és illatszer forgalmazó, valamint a Play Station a szórakoztató és játék központ.
De megtalálhatók még többek között a Springfield man&woman, az Esprit, Camaieu, Promod, a Retro, Replay, Woodoo, Jackpot & Cottonfield, Vision Express, a Rossmann, Drogerie Markt, Libri.
A divatüzletek széles választéka mellett a WestEnd a világmárkák találkozóhelye a sport- és szabadidő ruházatot tekintve is, hiszen csak a legismertebb márkákat említve is igen hosszú a lista: Adidas, Lacoste, Puma, Champion, Columbia, Arena, Otherside, Fundango üzletek legújabb kínálata várja a vásárlókat.
A sport és a divat mellett említést érdemel a WestEnd 40 óra- és ékszerszaküzlete, valamint bőráru és cipőkínálata is.

Mammut

Hatalmas bevásárlóközpont Budán, nem messze az igencsak forgalmas Széll Kálmán tértől.
Az üzletház sokszínű: vásárlásra, kikapcsolódásra, valamint a napi teendők gyors elintézésére alkalmas színhely. A Mammut név ma már egyet jelent a minőséggel.
330 üzlet várja a látogatókat. Szinte minden üzlettípus megtalálható. Olyan kitűnő hírnévnek örvendő magyar és nemzetközi márkák között válogathat, mint a Marks&Spencer, a Mango, a Springfield, a Mexx, a Promod, a Benetton, a Tatuum, a Hervis, a Bershka, az Esprit, a Salamander és még sok más üzlet.
Emellett a Mammut Színház, mozitermek és más szórakozóhelyek is várják az ide látogatókat. A kellemes körülményeknek köszönhetően a vásárlás nemcsak hagyományos módon, de esztétikai értelemben is különleges élménnyel szolgál.
Közel 40 hangulatos étterem és kávézó van az épületben.