Társalgó – Kávézó

kavezo

Szállásépületünk emeletén található a felújított Társalgó, melyben a Duka Mocca Kávézó üzemel. A Kávézó nyitva tartási ideje rugalmasan alkalmazkodik a rendezvény igényeihez. Kellemes, modern berendezésével egyedi hangulatot kölcsönöz bármely kisebb családi vagy céges rendezvényhez, de akár egy közös filmnézéshez vagy szülinaphoz is.
Nyáron légkondicionáló nyújt kellemes klímát, míg télen a kandalló ad meghitt hangulatot a társalgáshoz, amely különösen kedvelt hely minden korosztály számára.

Csocsó és billiárd is tartozik a teremhez, emellett Wi-Fi internet csatlakozási lehetőség is van az épületben. Szükség szerint kivetítő vászon és projektor kölcsönzésére is van lehetőség.

Számos alkalommal került már itt megrendezésre több kisebb méretű esemény, mint például eljegyzések, születésnapok, hangulatos családi- vagy céges estek.

Befogadóképessége az esemény jellege szerint változik. Egy céges vacsora, születésnap vagy eljegyzés esetén, terített asztaloknál körülbelül 30 fő leültetésére van lehetőség.
Táborozók részére azonban, egy filmnézés vagy előadás alkalmával akár 70 fő számára kényelmesen berendezhető.