Programlehetőségek

ceges_rendezveny_egyperces_jatekok_fokep

Gokart pálya: Területünkön gyermekek és felnőttek számára is kialakítható gokart pálya. Gokart állományunk 3 gyermek, 2 junior méretű, 1 felnőtt és 1 páros gokart
A pedálos gokartokat elsősorban családi rendezvényekre ajánljuk a gyerekeknek, fiataloknak és a mozogni szerető felnőtteknek.

Íjászat: A rendezvények, sportnapok egyik legnépszerűbb programja az íjászat. Az íjász pálya kialakításához és a rendezvény lebonyolításához kiváló a terep. Gyermek és felnőtt íjainkkal lelőheti akár a tigrist, oroszlánt… természetesen, amelyek a céltáblán találhatóak…

Akadálypálya: Az erdőben nagyszerű akadálypályákat lehet felépíteni, amit főként csapatépítés céljára ajánlunk, vagy akár egyéni versenyekhez is. Lajhármászás, mocsárjárás, kúszás-mászás; a régi tornaórákra emlékeztető mozgások rendkívül jó képességfejlesztő gyakorlatok; próbára teszik a dolgozók akaraterejét és kitartását is.

Lovagolás: A 100m-re található Lovardában a kezdőknek lehetőség van kipróbálni a lovagolás élményét. Gyakorlottabbak lovas túra keretében gyönyörködhetnek a festői tájban.

Csapatépítő játékok: (feltöltés alatt)

Kézműves foglalkozások: (feltöltés alatt)

Arcfestés: (feltöltés alatt)

Hennafestés: (feltöltés alatt)

„Egy perc és nyersz” játékok: (feltöltés alatt)

Vetélkedők: (feltöltés alatt)

Bábszínház: (feltöltés alatt)